Svensk Tidskrift samarbetar med Frivärld

Från och med i dag kommer Svensk Tidskrift att publicera utrikes- och säkerhetspolitiska artiklar från tankesmedjan Frivärld.

Svensk Tidskrift inleder i dag ett samarbete med tankesmedjan Frivärld. I tisdags utkom det sista numret av Frivärld magasin, en webtidskrift för fördjupad utrikespolitisk debatt och analys, som har drivits av tankesmedjan Frivärld och getts ut under ett och ett halvt års tid. Tankesmedjan Frivärld kommer dock att fortsätta publicera artiklar i dessa ämnen, men nu på Svensk Tidskrift, under vinjetten ”I samarbete med Frivärld”.

Detta ger Svensk Tidskrifts läsare tillgång till intressanta artiklar, recensioner och kommentarer om ämnen såsom hot mot den liberala demokratin, näringsliv och utveckling, samt säkerhet kring Östersjön.

Först ut är Stefan Olsson, chef för tankesmedjan Frivärld, som skriver om Krisen i Ukraina – Behovet av ny försvarspolitik.

Vi tror och hoppas att våra läsare kommer att uppskatta den förstärkta utrikespolitiska bevakningen och hälsar alla nya läsare välkomna till Svensk Tidskrift.

/Redaktionen