Skip to content

Redaktion

Kontakta redaktionen: info@svensktidskrift.se

 

Amanda Wollstad, chefredaktör

Konsult på Scantech Strategy Advisors. Tidigare ledarskribent på bl a Kvällsposten, frilansskribent, student i säkerhetspolitik och militärhistoria på Försvarshögskolan, Öst- och Centraleuropakunskap och juridik på Lunds Universitet. Följ på twitter.com/awollstad.

 

Anders Ydstedt, styrelseordförande

Rådgivare till företag och organisationer i Scantech Strategy Advisors, entreprenör och författare. Läs mer på anders.ydstedt.com och följ på twitter.com/AYDSTEDT.

 

Hans Wallmark

Riksdagsledamot sedan 2006. Ordförande Försvarsutskottet. Tidigare ledarskribent på Norrbottens-Kuriren, Barometern-OT och politisk redaktör på
Nordvästra Skånes Tidningar. Under ett antal år medverkande i panelen i radioprogrammet Godmorgon världen. 

 

Mats Fält

Mats Fält kommer från Bollnäs och är förtroendevald i Tyresö kommun, vice ordförande i Vänskapsförbundet Sverige-Israel och ordförande i Sparbanksstiftelsen Första. Medverkar även regelbundet i Axess Magasin. Tidigare bland annat kommunalråd och politiskt sakkunnig vid UD.
 
 

Tony Gunnarsson

Edward Hamilton

Edward Hamilton har en bakgrund som politisk tjänsteman för M i riksdagen och i regeringskansliet. Han var verksam som arbetsmarknadsexpert vid Svenskt Näringsliv mellan 2012 och 2021. Hamilton sitter I styrelsen för M Östermalm (Oscar Norra) och är ledamot i arbetsmarknadsnämnden i Stockholm Stad. Han är utbildad vid London School of Economics and Political Science (LSE) och vid University of Nottingham. Hamilton är idag entreprenör, skribent och rådgivare till företag och organisationer.  
 

Ansvarig utgivare: Anders Ydstedt
E-post: anders@svensktidskrift.se

Ställföreträdande utgivare: Amanda Wollstad
E-post: amanda@svensktidskrift.se

ISSN 2002-5130

Tel: 040-979070

Tidningen ges ut av Förlagsaktiebolaget Svensk Tidskrift
Adress: Adelgatan 6, 211 22 Malmö
Tel: 040-979070

info@svensktidskrift.se