Close
Skip to content

Redaktion

Kontakta redaktionen: info@svensktidskrift.se

 

Amanda Wollstad, chefredaktör

Konsult på Scantech Strategy Advisors. Tidigare ledarskribent på bl a Kvällsposten, frilansskribent, student i säkerhetspolitik och militärhistoria på Försvarshögskolan, Öst- och Centraleuropakunskap och juridik på Lunds Universitet. Följ på twitter.com/awollstad.

 

Anders Ydstedt, styrelseordförande

Rådgivare till företag och organisationer i Scantech Strategy Advisors, entreprenör och författare. Läs mer på anders.ydstedt.com och följ på twitter.com/AYDSTEDT.

 

Hans Wallmark

Riksdagsledamot sedan 2006. Ledamot av Försvarsutskottet. Tidigare ledarskribent på Norrbottens-Kuriren, Barometern-OT och politisk redaktör på Nordvästra Skånes Tidningar. Under ett antal år medverkande i panelen i radioprogrammet Godmorgon världen. Bloggar på http://hanswallmark.blogspot.com

 

Peter J Olsson

Frilansskribent. Chefsstrateg för Moderaterna i Region Skåne. Tidigare politisk redaktör i Kvällsposten. Lundensare. Har ansetts tillhöra den så kallade Värnamoliberalismen. Mottagit Gunnar Heckschers stipendium för reformvänlig konservatism 1989, Sydsvenska Industri & Handelskammarens journaliststipendium 2004, och Öresundskommitténs pris som ”Årets eldsjäl” för Öresundsintegrationen 2011.
”I am in favor of cutting taxes under any circumstances and for any excuse, for any reason, whenever it’s possible.”

 

Hans von Corswant, illustratör

Art Director i egna bolaget HvC Form&illustration AB. 20 års erfarenhet i reklambranschen. Följ på twitter.com/HansvonCorswant.

 

Ansvarig utgivare: Anders Ydstedt
E-post: anders@svensktidskrift.se

Ställföreträdande utgivare: Amanda Wollstad
E-post: amanda@svensktidskrift.se

ISSN 2002-5130

Tel: 040-979070

Tidningen ges ut av Förlagsaktiebolaget Svensk Tidskrift
Adress: Adelgatan 6, 211 22 Malmö
Tel: 040-979070

info@svensktidskrift.se