Redaktionens julklappstips

edward_bloms_kokbokÄt och laga mat som Edward Blom

Från julafton till tjugondedag knut får man inte äta något annat än julmat. Det är bara en av alla tankar och kunskaper om mat som Edward Blom delar med sig av i sin kokbok. Med dignande bord, rikliga recept och överdådiga bilder uppfyller den väl Bloms devis ”Allting gott och alldeles för mycket”.

lontagarfondsboken_annonsLöntagarfonder är ett jäkla skit…

Till Onkel Arne som har demonstrationen i färskt minne eller syskondotter Elin som inte ens var född 1983. Kort sagt: Svensk Tidskrifts bok ”Sista försöket att socialisera Sverige? 30 år efter löntagarfondsstriden” är den perfekta klappen för alla åldrar.

398px-Blanc_de_Blancs_ChampagneÄdla drycker

En redaktionsmedlem tipsar om den alltid lika uppskattade presenten ”en flaska vin”. Dessvärre var inte tipset mer detaljerat än så. Men varför inte slå på stort och köpa något extra gott. Från januari kommer det femte jobbskatteavdraget att ge en medelinkomsttagare 200 kronor mer i månaden. Värt att fira!

365-satt-att-slosa-med-dina-skattepengarSkatteslöseriet dag för dag

Trots sänkta skatter finns det gott om offentliga medel kvar att använda till mindre lämpliga ändamål. Martin Borgs ”365 sätt att slösa med dina skattepengar” är en bok som räcker hela året.

slipsManligt måste

Här får ni ett färgglatt julklapstips,
till alla män rekommenderar vi en siden…