Print Friendly, PDF & Email

Glad sommar önskar Svensk Tidskrift

Av Amanda Wollstad | 8 juli 2016

Svensk Tidskrift tar semester – men är alltid på jakt efter nya, skickliga skribenter och spännande infallsvinklar.

Med detta nummer tar Svenskt Tidskrift semester och återkommer till debatten full av nya intryck och argument i mitten på augusti.

Vill du vara med? Svensk Tidskrift är en publikation för politik, ekonomi och kultur med en borgerlig grundsyn och har getts ut sedan 1911. Idag är vi helt webbaserade och utkommer med ett nytt nummer varje fredag, och har åtta- till tio tusen unika läsare i veckan. Inte minst läses Svensk Tidskrift regelbundet av folkvalda, beslutsfattare, företagsledare och opinionsbildare inom den svenska borgerligheten.

Vi söker alltid efter nya, skickliga skribenter och nya intressanta infallsvinklar. Vill du skriva i Svensk Tidskrift? Maila oss på info@svensktidskrift.se med din text eller idé och en kort presentation av dig själv. Vi välkomnar tidlösa reflektioner och debatter likväl som dagsaktuella och tar emot nya skribenter löpande.

Artiklar bör vara mellan 4000 och 6000 tecken inklusive mellanslag, essäer och betraktelser kan vara något längre. Önskas ett specifikt publiceringsdatum bör detta stämmas av med redaktionen i god tid och deadline för publikation närmast följande fredag är allra senast klockan 12.00 vardagen innan.

En riktigt glad och produktiv sommar önskar vi på redaktionen alla våra läsare!

Amanda Wollstad är chefredaktör för Svensk Tidskrift

Comments are closed.

ANNONSER:

Axess

När postmodernismen kom till sverige/

Läs mer här

Samtida röster om konservatism