Redaktion

Kontakta redaktionen: info@svensktidskrift.se

Amanda WollstadAmanda Wollstad, chefredaktör

Konsult på Scantech Strategy Advisors. Tidigare ledarskribent på bl a Kvällsposten, frilansskribent, student i säkerhetspolitik och militärhistoria på Försvarshögskolan, Öst- och Centraleuropakunskap och juridik på Lunds Universitet. Följ på twitter.com/awollstad.

Anders YdstedtAnders Ydstedt, styrelseordförande

Rådgivare till företag och organisationer i Scantech Strategy Advisors, entreprenör och författare. Läs mer på anders.ydstedt.com och följ på twitter.com/AYDSTEDT.

Alexandra IvanovAlexandra Ivanov

Tror på ett bättre och friare samhälle där människor känner sig trygga och förmögna. Är övertygad om att människor kan själva, och att beslut bäst fattas av individ och familj. Har tidigare arbetat som ledarskribent i Svenska Dagbladet, som politisk sakkunnig till Gunnar Hökmark i EP och med demokratiarbete i Vitryssland. Följ på twitter.com/alexandraivanov.

Zebulon CarlanderZebulon Carlander

Försvars- och säkerhetspolitisk sekreterare för Fria Moderata Studentförbundet, deltidsanställd i armén och praktiserande statsvetare. Följ på https://twitter.com/ZCarlander.

Hans Wallmark

Riksdagsledamot sedan 2006. Ledamot av Försvarsutskottet. Tidigare ledarskribent på Norrbottens-Kuriren, Barometern-OT och politisk redaktör på Nordvästra Skånes Tidningar. Under ett antal år medverkande i panelen i radioprogrammet Godmorgon världen. Bloggar på http://hanswallmark.blogspot.com

Peter J OlssonPeter J Olsson

Frilansskribent. Chefsstrateg för Moderaterna i Region Skåne. Tidigare politisk redaktör i Kvällsposten. Lundensare. Har ansetts tillhöra den så kallade Värnamoliberalismen. Mottagit Gunnar Heckschers stipendium för reformvänlig konservatism 1989, Sydsvenska Industri & Handelskammarens journaliststipendium 2004, och Öresundskommitténs pris som ”Årets eldsjäl” för Öresundsintegrationen 2011.
”I am in favor of cutting taxes under any circumstances and for any excuse, for any reason, whenever it’s possible.”

Ola MårtenssonOla Mårtensson

Lärare i de småländska skogarna. Tidigare avdelningschef på Kristdemokraternas riksdagskansli, fd politisk redaktör i Västerviks-Tidningen och vik. ledarskribent i SvD. Stort intresse för litteratur och historia samt för svensk och dansk politik. Tycker om vackra byggnader och miljöer. Följ gärna på Instagram: vackraretidevarv och på twitter.com/ola_martensson.

Hans von CorswantHans von Corswant, illustratör

Art Director i egna bolaget HvC Form&illustration AB. 20 års erfarenhet i reklambranschen. Följ på twitter.com/HansvonCorswant.

Ansvarig utgivare: Anders Ydstedt
E-post: anders@svensktidskrift.se

Ställföreträdande utgivare: Amanda Wollstad
E-post: amanda@svensktidskrift.se

ISSN 2002-5130

Tel: 040-979070

Tidningen ges ut av Förlagsaktiebolaget Svensk Tidskrift
Adress: Adelgatan 6, 211 22 Malmö
Tel: 040-979070

info@svensktidskrift.se

ANNONSER:

Axess

Reflektioner om politik : Elva essäer om idéer och reformer

fplus

Läs mer här

webshop_banner

Ladda ner E-boken om Liberalkonservatism